Djupa diskussioner i Ängelholm

Ibland måste man få diskutera sitt skrivande med andra människor som har samma intresse. Det ger så mycket och nya idéer gror, växer och förändras. I dag åkte jag till Ängelholm och fikade med Jessika. Espressokvartetten, där Nina och Catrine också är med, var lite decimerad idag men förhoppningsvis träffas vi alla nästa gång.

Jessika Lilja

Vi diskuterade skrivkurser, våra projekt, våra mål men också annat som jobb och syn. Syn på testläsare och skrivande i allmänhet, plus ögonoperationer och glasögon. Det är alltid så himla kul och givande att träffas. Vårt mål för veckan är minst en sida skriven. Det kanske inte låter mycket, men bättre att sätta låga mål än alldeles för höga som man inte kan hålla.

Just för tillfället har jag inga glasögon som passar och jag får stå ut någon månad till, tills ögonen stabiliserat sig efter gråstarroperationen. Lite ansträngande men det ska väl gå. Billiga läsglasögon kan användas ibland.

Vi tog en kort promenad i det fina vädret. Kanske är det sista fina sommardagen? Hoppas inte det, men vädret var ljuvligt och en dag väl värd att minnas.