Så många nyheter

Den här sista veckan har det hänt så mycket att jag inte hunnit skriva en rad. Alicia och Pontus fick nycklar till sitt egna hus och det är väldigt spännande. Först ska det renoveras och lite får man hjälpa till :).

Äntligen!

Den tjugofemte augusti fyllde jag 57 år och det är nästan så man inte vill tänka på hur åren går. Men som tur är kommer inte fokus, från och med nu att ligga på mig längre, den här dagen . Klockan 23.26 föddes lilla Tuva. En vidunderlig, underbart söt tjej som är mitt första barnbarn. Det ska bli så kul att följa hennes framsteg i livet.

En dag gammal

I går var vi och hälsade på och jag fick hålla det lilla livet.

Stolt mormor till lilla Tuva

Innan vi åkte hem hann vi ta en första promenad och inviga barnvagnen. Så här såg Nadja ut som nyfödd. Tänk att det gått så många år och att hon nu själv är mamma. En spännande tid ligger framför oss.

Nadja som nyfödd

Så stora barn jag har nu och allt verkar gå deras väg. Är så stolt över alla tre döttrar!

Snart börjar kurserna på Linnéuniversitetet och Luleå Tekniska universitet. Det ska bli så spännande att få gå Kreativt Skrivande III. Förhoppningsvis kommer något manus att vara klart när kurserna är slut.

Hoppas ni får en lika trevlig höst som jag ser framför mig!