Äntligen fick jag gå en sommarkurs!

De senaste åren har jag gått en sommarkurs på Fridhem och då i skrivande. Förra året var allt avbokat och jag saknade min egen lilla vecka. I år blev det Krönikor och kåserier med Olle Svalander. Jag har gått så många skrivkurser att jag inte längre räknar med att lära något nytt, men denna överträffade mina förväntningar. Bra övningar och lektioner, roliga medstudenter och som alltid otroligt god mat. Har ni inte provat att gå kurs på folkhögskola rekommenderar jag verkligen er att göra det.

Daniel, Tora, K-G, kursledaren Olle Svalander och Ann-Britt

Bland mina kurskamrater finns Ann-Britt Tholf. Här sitter hon tillsammans med Lars Hansare, som jag också har träffat på en tidigare kurs.

Lasse och Ann-Britt

En krutgumma med imponerande åttioåtta år som varit med om många intressanta händelser. Vem vill inte höra om hennes resor i Indien eller Asien? Hur hon rest till Bihar som är Indiens fattigaste och mest kriminella delstat? Eller hur det kom sig att hon föll två meter ner i asfalten från en kamelrygg? Hur är det att sova under bar himmel i öknen?

Jag har redan beställt hennes bok Skönheten och koskiten. Gör det du också!